30-11-2015

Blog:

Op zoek naar een gastblogger

Op zoek naar een gastblogger

Hallo allemaal!Ben jij blogger, of wil jij blogger worden? Ik zoek voor www.tessaijmker.nl een of meerdere gastblogger, die de lezers (en mij)  iedere week wil verblijden met een gastblog. Het kan over alles gaan wat met deze blog te maken heeft, denk hierbij aan studie, lezen, films kijken of je eigen leven. Heb jij een onderwerp dat goed zou kunnen passen bij www.tessaijmker.nl? Laat het gerust weten, wellicht vind ik het goed idee, en was ik zelf niet creatief genoeg.Wat zoek ik?Ik zoek dus een gastblogger die lekker enthousiast kan vertellen. Ik verwacht voor iedere week een artikel via de mail (mag per week, of meerdere artikelen per keer).Perfect Nederlands is niet nodig, ik kijk altijd zelf de blogposts na, gewoon omdat ik precies wil weten wat er hier gepubliceerd wordt.Wat kan ik je bieden?Ik kan je helaas geen financiële vergoeding geven voor het schrijven van de blogs, maar ik zal aan je denken wanneer dit wel mogelijk wordt. Wel komt er rechts naast een blogpost te staan wie het artikel geschreven heeft, met een link naar jouw eigen blog of website. Dat is misschien weer goed voor je eigen bezoekersaantallen!Heb je interesse, en wil je wel gastblogger worden? Of heb je vragen voor je iets wilt beslissen? Ik ben bereikbaar via het reactieformulier onderaan of via de mail (info@tessaijmker.nl).  Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie