Blog: Nieuwe lay-out

Jullie hebben het wellicht al gelezen, ik was niet helemaal tevreden met mijn oude lay-out en ik was op zoek naar een nieuwe. Zoals jullie zien is dit gelukt (en het ziet er echt een stuk mooier uit, vind je niet?). Het is warme oranje kleur geworden in plaats van het roze, en dat terwijl ik eigenlijk op zoek was naar meer wit. Ik kwam er niet helemaal uit, meer wit leek toch een beetje saaier, maar ook strakker. In principe is strak ook waar ik van houd, maar ja: is dat ook wat ik wil uitstralen..

Het was even twijfelen, vergelijken en voor- en nadelen afwegen, maar we zijn er uit gekomen. Als het goed is is dit de nieuwe lay-out voor voorlopig, die beter aan mijn eisen voldoet dan de vorige. Ik ben er blij mee, en jullie?

Laten jullie in een reactie achter wat jullie ervan vinden? Jullie mening is namelijk erg belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *