Blog: Nieuw: de nieuwsbrief!

Yes, er is een uitbreiding van de blog! Een nieuwsbrief! Wil je weten wat de voordelen zijn? Lees dan even verder. 

De nieuwsbrief

Natuurlijk is de blog al te volgen via social media. Vooral via Facebook ben ik actief in het mensen op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de blog. Alle nieuwe blogposts worden daar met jullie gedeeld zodat jullie niets hoeven te missen. Echter, ik miste een middel om jullie op de hoogte te houden van de belangrijkste zaken, zonder dat jullie ook gelijk alle andere blogposts krijgen. Want dat was tot het heden het probleem: je was of niet op de hoogte, óf je kreeg gelijk alles. Voor de mensen die daar graag iets tussen in willen is de nieuwsbrief. 

Wat krijg je dan wel? 

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de belangrijkste blogs die verschijnen. Zo krijg je dus wél een mailtje als er een winactie online gekomen is, en bij bepaalde artikelen waarvan ik denk dat jullie die echt niet willen missen stuur ik ook een nieuwsbrief. Je krijgt alleen niet meer overal een update van, hoewel ik niet uitsluit dat er een keer in de maand een mail komt met wat er die maand is verschenen. Die kunnen jullie makkelijk verwijderen als jullie willen, maar voor de mensen die er wel geinteresseerd in zijn is er een mogelijkheid om te komen lezen. 

Hoe vaak ga ik mailen?

Nou, niet zo heel vaak dus! Misschien die maandelijkse update (geef vooral even aan of je daar interesse in hebt), en verder bij belangrijke artikelen en winacties.

Schrijf jij je ook in voor de nieuwsbrief? Het lijkt mij super leuk als je op de hoogte houden wil worden, en uitschrijven is echt een makkie. Mocht je dat ooit willen šŸ˜‰

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *