19-10-2015

Blog:

Liebster Award

Liebster Award

De Liebster Award is een tag om de kleinere bloggers een handje te helpen in de blog wereld. Dankzij deze tag krijgen we een kijkje achter de schermen bij een blog, om te weten te komen wie er achter al die mooie teksten zit. Ik ben genomineerd door Lisanne, dus Lisanne: super bedankt!De tag gaat als volgt:
 • Je wordt genomineerd, en je bedankt de gene die dat gedaan heeft

 • Je beantwoord de vragen die degene die jou heeft getagd heeft verzonnen

 • Je verzint ongeveer 10 nieuwe vragen

 • Je tagt 3 andere bloggers
 1. waardoor ben je begonnen met bloggen?

  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik veel blogs van andere mensen las, ik zelf heel erg van schrijven hield en houdt.

 2. waar haal jij je inspiratie weg voor artikelen?

  Ik heb veel vaste rubrieken dus daar heb ik niet zoveel inspiratie voor nodig. Voor andere artikelen haal ik mijn inspiratie vooral van televisie, liedjes of nieuwsberichten.

 3. wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

  Als ik helemaal vrij ben, dus niks voor school hoef te doen en ook niks voor de blogs, kruip ik in bed met mijn laptop en een lekkere serie. Momenteel is dat pretty little liars.

 4. hoe vaak in de week zet je een artikel online?

  Voor tessatamara.nl zet ik iedere dag een nieuwe blogpost online, voor popcornmeisjes op normale weken 2 per week. Bij themaweken schrijf ik veel meer, en dat verspreid ik dan wel vaak over meerdere ‘normale’ weken.

 5. lees je veel andere blogs?

  Ja, heel erg vaak. Die kun je ook terugvinden in mijn serie met blogs die ik het allerleukst vindt.

 6. wat is je lievelingseten?

  Ik houd enorm van pasta, dat vind ik echt heerlijk! Zowel met een roomsaus als een tomatensaus, zolang er maar vlees in zit en geen champignons. Ook pizza vind ik heerlijk, en dan vooral een pittige met een hele dikke bodem.

 7. maak je ook youtube filmpjes of ben je van plan dat te gaan doen?

  Nee, ik maak geen youtube filmpjes, en ben dat ook niet van plan. Ik weet dat het er ergens een beetje bij hoort als je blogt, maar ik voel mij daar niet prettig bij. Daarom heb ik besloten dat niet te doen.

 8. heb je nog tips voor mijn blog?

  Ten eerste: ik vind je blog er super mooi uit zien. Hij is strak en overzichtelijk. Als ik toch een tip moet geven, zou dat zijn dat ik afbeeldingen mis. Die maken een blog persoonlijk.Vragen voor andere bloggers:
 • Waarom ben jij begonnen met bloggen?

 • Wat vind jij de belangrijkste blog tip?

 • Wat vind jij het leukst aan bloggen?

 • Welke blogs volg jij zelf?

 • Hoe vaak blog jij?

 • Hoeveel tijd besteed jij aan de blog?

 • Wat maakt jouw blog bijzonder?

 • Heb jij nog tips voor mij(n blog)?En dan nomineer ik voor deze tag: JapkeLauri en Michelle!2 Reacties

Michelle
Michelle op 27-10-2015 om 22:00 Bedankt dat je me hebt genomineerd! Je hebt een leuke blog en moet toegeven op mijn vrije dagen zit ik ook achter mijn laptop Pretty little liars re kijken 😀 X Michelle Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 20:56 Dat is ook de beste besteding van je vrije uren! Like(0)
Japke
Japke op 27-10-2015 om 21:59 Hoi Tessa, Dankjewel dat je me hebt genomineerd! Zoals je misschien wel begrijpt zit ik nog in een soort van roes(genot) van gisteren (Halve Marathon van Amsterdam). Ik ben daar nu over aan het schrijven, maar vind het hartstikke leuk om zo’n opdracht van je te krijgen. Weet alleen niet wanneer ik precies tijd voor heb om het op de rit te krijgen, maar hij gaat in de pijplijn…echt leuk! Reageren Like(0)

Plaats zelf een reactie