21-08-2016

Blog:

Een nieuw stukje leven

Een nieuw stukje leven

Als ik deze post voor jullie schrijf, en als jullie dit lezen waarschijnlijk ook, is het halverwege augustus. De zomer is in volle gang, en ik heb alle tijd van de wereld. Maar, mijn leven gaat veranderen, en misschien betekent dat ook wel veranderingen voor de blog. Mijn plannen vind je hier. Mijn leven nuIk heb nu dus alle tijd van mijn leven. Ik blog daarom met heel veel plezier 7 dagen per week, besteed veel tijd aan de promotie van mijn blog(posts) en heb veel tijd om in elk artikel te steken. Daarnaast heb ik genoeg tijd om 3 of 4 keer per week te sporten en genoeg tijd te besteden in gezonde maaltijden. Ik heb vakantie, en geniet daar met volle teugen van. Ik ga straks een leuke, maar drukke tijd tegemoet en ik zal over 3 weken een heel ander leven gaan lijden. Maar, ik zal eerst eens vertellen: hoe ziet een dag van mij er nu uit? Oke, ik sta op. So far so good. Het tijdstip waarop ik dat doe varieert, maar op een vrije dag is dat meestal 10.00. Een mooie tijd. Ik doe een wasje, ruim de vaatwasser uit, bereid een lekker ontbijtje en zet een kop koffie. Onder het mom van mijn kopje koffie plaats ik een foto op de instagram van Popcornmeisjes, en zet er een leuke tekst bij. Daarna ga ik op zoek naar leuke berichten op facebook om met jullie te delen. Op de facebookpagina van deze blog zoek ik iets wat interessant is voor jullie en datzelfde doe ik voor de facebookpagina van Popcornmeisjes. Daarna plaats ik nog even een update op Twitter en ben ik klaar voor de rest van de dag. Die rest van de dag bestaat 3 of 4 keer per week uit hardlopen, daarnaast doe ik nog 3 keer per week wat krachttraining. Ik blog natuurlijk, niet alleen de blogposts die jullie lezen maar ook teksten die nog gaan verschijnen. Daarover straks meer. Ik doe veel werk aan de blog achter de schermen en ook op popcornmeisjes ben ik weer actiever. Ik was natuurlijk al actief, het is mijn blog, maar nu schrijf ik ook weer artikelen. Ik besteedde al mijn tijd aan de optimalisatie van de website en nu schrijf ik er ook naast. Last but not least besteed ik ook aardig wat tijd aan Netflix, want ik ben begonnen met Orphan Black, en dat is echt een goede serie! Maar straksZoals de meesten van jullie wel zullen weten begint 5 september mijn nieuwe studie. Vanaf dan zal ik een voltijd studie doen (studielast 40 uur), en ben ik 5 uur per dag kwijt aan reistijd. Het zal jullie dus niet verbazen dat ik dan heel druk ga krijgen, zeker in vergelijking met nu. Daarnaast houd ik rekening met het feit dat ik aan 40uur per week niet genoeg heb om alle stof te verwerken. Naast de blogs probeer ik ook een vaste opdrachtgever te krijgen, ik kan namelijk wel wat financiën gebruiken, want ik ga niet alleen studeren, ik wil binnenkort ook gaan samenwonen. Extra werklast, maar wel heel erg leuk. Het zal allemaal even zoeken zijn om een balans te vinden in wat er allemaal moet gebeuren. Studeren, colleges volgen, blogposts typen, het achter de schermenwerk van de blogs, een vaste opdrachtgever (hoop ik), de administratie en het liefst wil ik ook nog wat vrije tijd. Ik ga namelijk samenwonen, dus er moet een huishouden gedraaid worden, gekookt worden en ik wil tijd hebben voor mijn vriend(en). Ik ga het ontzettend druk krijgen en ik word soms best bang van bovenstaand rijtje. Voor nu heb ik een plan, want ik doe het goed op een plan. Ik wil dan ook niet stoppen met het publiceren van 7 artikelen per week, maar ik ga wel een beetje sjoemelen. Mijn plan? Voor het eerst sinds mijn blog heb ik een social mediaplan: ik wil mijn blogposts en mijn blog blijven promoten. Wat ik nu aan promotie doe rond het ontbijt doe ik dan ook. Dat is geen toeval, ik probeer mij die gewoonte vast aan te leren. Onderweg naar school wil ik dan bloggen en proberen de mail weg te werken. Op school besteed ik dan alle tijd aan school en onderweg naar huis bereid ik de colleges voor voor de volgende dag. Als het nodig is ga ik daar thuis mee werken, maar dat hoop ik eigenlijk niet. Als ik dan thuis ben, ben ik ook vrij. Nu helemaal, want ik woon nog thuis, straks zal ik het huishouden in die uurtjes moeten plannen. Gelukkig zal ik ook vrije (mid)dagen hebben, dat houd ik mezelf voor. Oh, en weekend. Het heerlijke weekend. SjoemelenWat ik bedoelde met sjoemelen? Nou, ik ben momenteel druk bezig met recepten maken voor jullie. Als de recepten lukken, werk ik ze uit, maak ik de goede foto's en zet ik het artikel klaar om te publiceren. Maar dat doe ik niet, ze staan ingepland voor ergens in 2020, en wanneer ik het niet red een artikel te schrijven voor jullie, plan ik het recept in. Dan hoeven jullie geen last te hebben van mijn tijdgebrek, want dat wil ik niet. Zoals ik net ook zei, ik wil eigenlijk niet gaan minderen met publiceren en ik ga er alles voor doen om ervoor te zorgen dat dat niet hoeft. Dat beloof ik jullie met heel mijn hart. Maar.. ik weet dat de kans er in zit dat het mij niet altijd gaat lukken elke dag een artikel te plaatsen. Ik hoop dan ook dat jullie het zullen begrijpen als ik een keer een dag over moet slaan... Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie