18-02-2016

Blog:

Bloginspiratie-tag

Bloginspiratie-tag

Iedere blogger is anders, en zelf ben ik altijd heel nieuwsgierig naar hoe andere mensen werken. Omdat die interesse misschien wederzijds is; een bloginspiratie tag.Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writes- of bloggers block aan?

Dat verschilt heel erg per dag. Voor een my week heb ik meestal geen inspiratie nodig, dat zijn de foto’s die ik heb gemaakt gedurende de week. Er zijn alleen ook dagen dat ik geen vaste planning heb, en dan is het bedenken van een onderwerp soms best lastig. Er zijn al zoveel dingen waar ik over heb geschreven, en het is lastig in te schatten wat de lezer wil lezen.Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

Ik kan daar slecht tegen, ik heb veel liever dat ik weet waar ik over ga schrijven. Soms heb ik gewoon ook niet zoveel tijd en wil ik ‘even snel’ een blogpost schrijven. Als ik dan niet weet waarover is dat soms best frustrerend.Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Geen probleem! Ik kan eigenlijk altijd wel schrijven, en ben niet snel afgeleid door de dingen om mij heen. Gefocust blijven is voor mij dus geen enkel probleem. Mijn gezin weet ook precies wanneer ik druk ben, dan reageer ik heel afwezig, en hoewel ik dan wel antwoord geef krijg ik vaak niks mee.Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor bloginspiratie?

Er zijn 2 dingen die altijd werken: mezelf op het toilet opsluiten (de enige manier om echt alleen te zijn) met een notitieboek, of gaan douchen. Als ik onder de douche ga staan komt de inspiratie vanzelf. Ik breng daar dus best wel veel denk-tijd door.Helpt muziek je ook wel als je bloginspiratie zoekt?

Eerlijk? Ik houd eigenlijk niet zo van muziek. Als ik aan het bloggen ben zet ik de muziek meestal ook uit (als het al aan staat).Waar ontstaan de beste ideeën?

Badkamer!In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Ik werk graag op school, tussen de colleges door. Dan heb ik echt het gevoel dat ik mijn tussenuren goed gebruik. Verder het liefst gewoon thuis, waar ik alle benodigdheden bij de hand heb. Niks is frustrerende dan dingen die je nodig hebt niet bij je hebben.Welke bloggers inspireren jou?

Dat zijn er wel meer. Annemerel inspireert mij zowel als blogger als als hardloper. Zij rent ongelooflijke afstanden in ongelooflijke tijden en blogt daar heerlijk over. Francien inspireert mij om haar geweldige manier van schrijven, en Laura heeft gewoon zo’n mooie blog, en schrijft zulke heerlijke blogs. Oow ja: vloggen kan ze ook echt heel goed.Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Inspiratiebronnen voor mij zijn –heel cliche-  de mensen om mij heen en de dingen die ik meemaak. Mijn leven vormt de basis van de blog, dus daar komen ook hele mooie onderwerpen uit.1 Reactie

Esmy
Esmy op 09-03-2016 om 23:56 Ik vind het een super toffe tag. Houd ik wel van! Lekker spontaan en eerlijk... Enne... Oh zo herkenbaar! Liefs improudtobe.nl Esmy Reageren Like(0)

Plaats zelf een reactie