18-08-2015

Blog:

Bloggers gezocht

Bloggers gezocht

Hallo allemaal!Maartje ging jullie al voor, zij is sinds een aantal weken vaste blogger voor Tessa Tamara, en nu schrijft zij twee keer per maand een nieuwe blogpost voor jullie. Wil jij dat ook? Lees dan verder!Ben jij blogger, of wil jij blogger worden? Ik zoek voor www.tessatamara.nl een of meerdere bloggers, die de lezers (en mij)  iedere week, 2 weken, of maand wil verblijden met een blogpost. Het kan over alles gaan wat met deze blog te maken heeft, denk hierbij aan studie, lezen, films kijken of je eigen leven. Heb jij een onderwerp dat goed zou kunnen passen bij www.tessatamara.nl? Laat het gerust weten, wellicht vind ik het goed idee, en was ik zelf niet creatief genoeg.Wat zoek ik?Ik zoek dus een blogger die lekker enthousiast kan vertellen. Ik verwacht met enige regelmaat een nieuwe blog via de mail (hoe regelmatig valt uiteraard te bespreken) met daarbij een zelfgemaakte afbeelding die daarboven wordt weergegeven. Perfect Nederlands is niet nodig, ik kijk altijd zelf de blogposts na, gewoon omdat ik precies wil weten wat er hier gepubliceerd wordt. Taal- en spelfouten worden er dan door mij uitgehaald. Wat kan ik je bieden?Ik kan je helaas geen financiële vergoeding geven voor het schrijven van de blogs, maar ik zal aan je denken wanneer dit wel mogelijk wordt. Wel wordt er bij iedere blogpost vermeld dat jij het geschreven hebt, en ben je vrij links te plaatsen naar je eigen blog om via mij meer bezoekers te genereren. Wil je verder nog iets van mij? Laat het dan weten! Alles valt te overleggen!Heb je interesse, en wil je wel blogger worden? Of heb je vragen voor je iets wilt beslissen? Ik ben bereikbaar via het reactieformulier onderaan of via de mail (contact@tessatamara.nl). Liefs,Tessa Tamara3 Reacties

Kim
Kim op 05-11-2015 om 20:55 Hoi! Ik lees dit bericht nu pas, maar als je nog steeds opzoek bent naar een gastblogger beveel ik mij graag aan! Liefs, Kim Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 20:56 Ik neem even contact met je op via de mail! Like(0)
Maartje
Maartje op 27-10-2015 om 22:12 Hoi, Ik zou wel graag gastblogger willen worden! Mijn eigen blog is in het Engels, maar Nederlands is mijn moedertaal. Graag reactie! Groetjes, Maartje Reageren Like(0)
Nicole
Nicole op 27-10-2015 om 22:06 Hoi Tessa! Wat een leuke en interessante blog! Zelf wou ik ook altijd een blog beginnen maar ik durf het niet aan. Daarom lijkt het mij erg leuk om gastblogger te worden :) Liefs Nicole Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 20:59 Leuke reactie! Ik ga je appen :) Like(0)

Plaats zelf een reactie