Blog: Bloggen voor tessaijmker.nl?

Heb jij altijd al blogger willen worden? Ben jij blogger en zoek je naar meer ervaring? Voor deze blog ben ik op zoek naar iemand die 1 keer per maand een mooi artikel wil schrijven die past bij de onderwerpen die hier aangeboden worden. 

Wat zoek ik?

Ik zoek dus een gastblogger die lekker enthousiast kan vertellen. Iedere maand komt er dan een door jou geschreven artikel online. Het onderwerp mag je zelf kiezen, als het maar past bij de blog. 

Wat kan ik je bieden?

Ik kan je helaas geen financiële vergoeding geven voor het schrijven van de blogs, maar ik zal aan je denken wanneer dit wel mogelijk wordt. Wel komt er rechts naast een blogpost te staan wie het artikel geschreven heeft, met een link naar jouw eigen blog of website (zoals hier). Dat is misschien weer goed voor je eigen bezoekersaantallen!

Heb je interesse, en wil je wel gastblogger worden? Of heb je vragen voor je iets wilt beslissen? Ik ben bereikbaar via het reactieformulier onderaan of via de mail (info@tessaijmker.nl). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *