Blog

20-10-2017

Blog:

Radiostilte..... voorbij?

Het is al even geleden dat ik -als je de advertorial van afgelopen donderdag niet meerekent- een blogpost heb gepubliceerd. Wat was er allemaal aan de hand? 


Lees verder
08-06-2017

Blog:

Bloggen over hardlopen, waarom is dat zo leuk?

Sinds 2015 mag ik mij ‘blogger’ noemen. Ik startte toen www.tessatamara.nl en schreef over.. eigen alles. Ik had het streven 3 keer per week te publiceren, toen een vrij normale frequentie voor bloggers, en het leek me best een uitdaging. Ik had echter zomervakantie, had mijn hoofd helemaal vol van het bloggen en besloot veel meer te schrijven.


Lees verder
17-05-2017

Blog:

Top 5 leukste blogs over budget en besparen

Dat bloggen momenteel zo’n populair fenomeen is, is voor mij maar al te goed. Ik ben namelijk gek op het lezen van blogs en er is tegenwoordig meer dan genoeg keus. Zo heb ik een aantal blogs over hardlopen die graag volg, maar ik vind het ook leuk om blogs over besparen te lezen. Ik ben daar natuurlijk zelf ook mee bezig, en ik vind het dan ook leuk om te zien hoe anderen dat doen en welke tips zij hebben. Zelfs over de meest simpele dingen vind je soms nog tips dat je denkt “oja, niet aan gedacht”. Zo werkt het ook met besparen.Deze blog staat dan ook in het teken van die bespaar- en budgetblogs, omdat ik die graag met jullie deel. Als jullie een aanvulling hebben mogen jullie die natuurlijk achterlaten in de comments, dan kunnen we elkaars “kennis” met elkaar delen.


Lees verder
29-03-2017

Blog:

Hoeveel kost een blog? 

Hoewel je veel mooie verhalen kan lezen op internet van bloggers die met hun blog genoeg geld verdienen om van te leven, zijn er veel meer bloggen die gewoon moeten betalen voor het onderhoud. Ik zweef daar een beetje tussenin: ik verdien meer dan de blog mij kost, maar ervan leven? Dat gaat nog lang niet!Omdat veel mensen die niet bloggen geen idee hebben hoeveel het onderhouden van een blog kost, ga ik daar in dit artikel even aandacht aan besteden. Ik ben dan ook wel nieuwsgierig naar bloggende lezers: zijn jullie uitgaven vergelijkbaar? 


Lees verder
26-02-2017

Blog:

Nieuw: de nieuwsbrief!

Yes, er is een uitbreiding van de blog! Een nieuwsbrief! Wil je weten wat de voordelen zijn? Lees dan even verder. 


Lees verder