8x Pink Gellac swatches

Nu ik weer acrylnagels heb, ben ik ook helemaal gek van nagellak. Het dan het liefst gel nagellak, want dat is lekker snel aangebracht. Dat drogen van nagellak, verschrikkelijk vind ik het. Daarom vandaag: 8 swatches van Pink Gellac.

Pink Gellac Swatches


Dit de 130 Luxery Gold. Deze heb ik gekocht om zo wat meer variatie aan te kunnen brengen aan de andere kleuren. Ik vind het leuk om op 1 vinger per hand veel glitters te doen, of om een overloop te creëren vanaf de nagelriemen naar de uiteinden van de nagel. De kleur is heel mooi, en de glitters van Pink Gellac dekken beter dan ieder ander merk dat ik heb geprobeerd. Dit waren 2 lagen.


115 Army Green is echt een van mijn favoriete kleurtjes. Redelijk nude, maar iets donkerder. Hij dekt goed met 2 laagjes, en ik draag hem zelf ook (zoals je op de foto kunt zien in combinatie met de gouden glitters. Hij is wat donkerder dan ik dacht toen ik hem kocht, maar wel echt heel erg mooi.


Dit is 142 Corel Red, hij een beetje donkerder dan de foto op de website suggereert. Daarnaast lijkt hij op de website van Pink Gellac ook iets meer oranje dan hij in werkelijkheid is. Wel echt een heel mooie kleur.

Dit is een echte nude kleur. Ik heb twee tinten nude, en dit is de donkerste: 139 Natural Taupe. Perfect voor de dagen waarop je geen opvallende nagels wilt, of wanneer je nagels wat korter zijn.


Deze vind ik echt heel erg mooi! Ik heb echt iets met paarse nagellak, en dat ik deze pas kort geleden heb aangeschaft is dan ook heel bijzonder. Wat een mooie kleur, goed te combineren met glitters ook.

Het eerst kleurtje dat ik kocht was 214 Cosmpolitan. Een lekker zomers kleurtje, maar niet té opvallend. Prachtig.

 Nog meer glitters! Deze 129 Fabulous Silver voegt echt iets toe aan je creaties. Dit is de dekking na 2 laagjes, dan zie je de kleur eronder ook nog. Als je echt een dekkende laag wilt, heb je ongeveer 3 laagjes nodig. Wat zal dit mooi zijn met felblauw!

Dit is de tweede oude kleur: 166 Vintage Nude. Een mooie kleur, die ik graag draag wanneer ik net bij de nagelstylist ben geweest.

One thought on “8x Pink Gellac swatches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *