Beauty & Fashion: My beauty favorites

Vandaag wil ik mijn favoriete make-up van dit moment laten zien. Dus alles wat ik dagelijks met plezier gebruik. Ik gebruik eigenlijk bijna alle make-up die je kan bedenken. Dat lijkt veel, maar op de foto absoluut niet.

Ik begin met mijn foundations. Deze gebruik ik samen. Ten eerste omdat de één voor nu te donker is, en ten tweede omdat de ander anders te droog is voor mijn huid. Samen zijn ze een perfecte combinatie. De eerste foundation die je ziet is de L’Oreal True Match foundation in de kleur C2. Deze is nu iets te donker zoals ik zei, maar ontzettend fijn en met een natuurlijke dekking. De tweede foundation is de Max Factor Facefinity All Day Flawless foundation. Dit is een fijne foundation als je een iets vettere huid hebt en een geode dekking nodig hebt. Ik heb deze in de kleur Nude 47. 

Als concealer voor onder mijn ogen, op mijn kin, neus en voorhoofd gebruik ik de Fit Me concealer van Maybelline. Deze heb ik in de kleur 15. Ik vind hem ontzettend fijn. Hij camoufleert en highlight alles mooi. Ik had hem het liefst nog wat lichter gewild maar die is er niet. Na mijn foundation en concealer ga ik verder met mijn oogschaduw en zet ik mijn wenkbrauwen aan. Ik gebruik de oogschaduwbasis van Essence. Ik vind dit een top oogschaduwbasis. Mijn favoriete oogschaduw van dit moment is een paletje van Maybelline. Deze kleurencombinatie is niet meer verkrijgbaar geloof ik. Dit vind ik erg jammer want hij gaat hard! Dit is nummer 20 Coral Drama.

De lichtste kleur is perfect als highlight onder de wenkbrauw. Ik kan dit paletje voor overdag, en voor ’s avonds gebruiken door de donkerste kleur die er in zit. Ik hou van de glans en glitters die erin zitten. 

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een oogschaduw kleur van Essence met een kwastje van een eyebrow kitje van Catrice, die ik laatst heb opgemaakt. Ik zocht een kleur die gelijk was aan die van Catrice, de lichtste kleur uit het kitje, en die vond ik. Ik vond het onhandig om zo’n heel ding mee te nemen als ik ergens heen ging. Dus hier ben ik wel heel blij mee. Het is een assige teint en dat past precies bij mij. Dit is nummer 17 no cream, no sugar (TIP!). 

Na dat ik dit gedaan heb, poeder ik mijn gezicht af met de Essence all about matt fixing compact powder. Hiervoor gebruikte ik er één van Max Factor, maar deze vind ik beter. Deze houdt mijn gezicht echt de hele dag matt. En dat vind ik erg belangrijk omdat ik de hele dag met klanten en collega’s werk die niet ver van mij af staan. Dus mijn make-up moet perfect zitten, en blijven zitten. Aanrader dus!

Na het afpoederen shape ik mijn gezicht met een bronzer van L’Oreal. Ook deze is volgens mij niet meer te koop. Persoonlijk vind ik hem net iets te oranje van kleur. Te warm dus. Ik moet ook van bronzer een as teint hebben. Als ik hem licht aanbreng is het geen probleem gelukkig. Ik gebruik deze onder mijn jukbeenderen, op mijn slapen en voorhoofd, de zijkanten van mijn neus en mijn kaaklijn. Zo krijg ik vorm in mijn gezicht en lijkt het dus niet zo vlak. Om nog meer diepte in mijn gezicht te creëeren gebruik ik een blush van Bourjois. Deze heb ik al járen! Hij gaat maar niet op, en hij is ook nog eens erg mooi en natuurlijk. Deze gebruik ik op de appeltjes van mijn wangen tot aan mijn oor. Er zit een subtiele glitter in en daar hou ik van. Om nog een stapje verder te gaan, gebruik ik een highlighter om mijn jukbeenderen “te liften”. Nee, ik accentueer hier mee gedeeltes in mijn gezicht die gezien mogen worden. Met de bronzer voorkom ik het juist. Ik doe dit op mijn jukbeenderen, op mijn neus, kin en voorhoofd. Dus waar ik de concealer heb aangebracht. Deze highlighter is van L’Oreal. Hij bevat drie teintjes. Een blush, bronzer en highlighter. Ik gebruik ze alle drie samen als highlighter en het is heel mooi. Deze is ook niet meer te koop helaas. Sorry!

Hier na gebruik ik mascara. Deze is van Miss Sporty. Wat betreft mascara ben ik niet zo kieskeurig. Ondanks ik die van Max Factor het aller fijnst vind. Ik vind het een prima mascara. Ook gebruik ik de wenkbrauwgel van NYC nog even om mijn wenkbrauwen in shape te houden en daarna gebruik ik één van mijn favoriete lipsticks, die alweer bijna op zijn. Ik heb er één van Collistar, uit de rossetto icona oro collectie van 2013. Dus het was een Limited Edition. Dit is nummer 3 Magenta. Mijn andere lipstick is van Chanel. Nummer 39 Paradis. Allebei lekker fris en alle daags. Ik hou er van. Als deze op zijn, begin ik aan de MAC lipsticks. 

De kwasten die ik gebruik zijn van verschillende merken. De wit met gouden zijn van Make-up Studio. De grote gebruik ik voor de highlighter, en de kleine om te shapen. De zwarte, tussen de twee witte in, komt van Etos, voor mijn poeder. De bovenste is van Kruidvat, voor mijn foundation. Dit is officieel een blush kwast, maar ik vond het een foundation kwast. De twee oogschaduwkwastjes onder de foundationkwast komen van de Hema. De meest rechter oogschaduwkwast komt ook van Kruidvat en de schuin afgesneden kwast is van Teeez, en die gebruik ik voor mijn blush.

Ik ga zeker make-up reviewen want daar vind ik het veel te leuk voor. Ik heb nog wel wat meer make-up, maar die zijn mijn favorieten. Ook heb ik laatst alles uitgezocht, en veel weggegeven en gegooid. Dit is zo’n beetje wat ik over heb gehouden. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Love,

Nicole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *