15-10-2015

Beauty & Fashion:

Fragrance – Rituals Fleur de L’Himalaya

Fragrance – Rituals Fleur de L’Himalaya

Vandaag geef ik een review van mijn nieuwste aanwinst. Omdat ik geslaagd was voor mijn rijbewijs, mocht ik een cadeautje uitzoeken van mijn ouders. Mijn moeder kwam op het geweldige idee om dus een geur als cadeautje te geven. En laat nou net mijn geur op zijn gegaan. Dit is het parfum die ik heb uitgekozen. We waren overal geweest en zal je net zien, in de laatste winkel slaagden we. Ik had een lekkere geur, en mijn moeder een body oil en twee geurkaarsen. Maar over de geur…De geur bevat wilde orchide, pioenrozen uit de Himalaya en katoenmusk. Het is een lichte bloemige geur die de hele dag aanwezig is. Ik ruik hem zelf de hele dag en ik vind hem heerlijk. Vaak als ik het woord musk lees krijg ik afkeer van een geur. Muskus is namelijk een sterk ruikende afscheiding uit een klier van het muskushert. Dit is me wel bijgebleven van mijn vorige opleiding haha. Katoen musk is plantaardig, dus dit kan ik handelen. Ook grappig om te weten, er bestaat een grote kans dat dames met licht haar sneller zullen grijpen naar deze geur. Dames met bruin haar naar een wat zwaardere geur, en dames met zwart haar naar een nog zwaardere en kruidige geur. Dit is ook iets wat ik heb geleerd. Bij mij klopt het dus wel. Vraag me alleen niet of het een feit of een fabel is, maar toen ik in de drogist werkte, kwam ik altijd goed weg met dit ezelsbruggetje.Wat de flacon betreft, ik vind het een hele rustige, simpele maar compacte flacon. Hij spreekt mij erg aan. Het scheelt dat de dop er niet zomaar af gaat, want ik neem geuren vaak mee. Ik vind het houten dopje en het gouden plaatje wat er op zit luxe uitstralen. Echt een Rituals ding.

Ook is hij verpakt in een erg mooi doosje. Eigenlijk is het een koker. En als je de deksel er af haalt staat hij mooi ten toon gesteld. Ik hou ervan. Rosé goud met zwart. Als ik de kleuren dan zie denk ik meteen al aan een lichte bloemige geur. En het klopte.

Omdat ik hou van mooie spulletjes op mijn kamer, wil ik het ook mooi houden. Ik vind het leuk om er dan naar te kijken. Ook vind ik het belangrijk als alles strak is. Ik vind mezelf totaal geen verzamelaar, dus ik gooi makkelijk dingen weg. Ik hou van een strakke en nette opstelling en daar past deze mooi bij. Ik heb een lade kast op mijn kamer met een sieradendoos en een plankje met waardevolle en mooie spulletjes. Waarvan deze er één is.

Niet de mooiste foto, maar zo krijg je een idee. Helemaal vooraan, wat je niet ziet, staat mijn sieradendoos. Daarnaast een  zilveren bakje met armbanden en daarnaast sieradendoosjes waar sieraden in zaten die ik van mijn vriend heb gekregen. Daarnaast mijn favoriete en enige nagellakjes. Het zijn er twaalf. Achteraan mijn all-time favorite geur van Thierry Mugler, Alien, die ik nodig bij moet laten vullen voor de winter. En helemaal achteraan, mijn nieuwe pareltje.De geur bevat 50 ml en die kan je voor €39 kopen bij Rituals.Love,Nicole Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie