Beauty & Fashion: Look my shoes

Hoewel ik leuke kleding en mooie schoenen best belangrijk vind, schrijf ik er nooit over op de blog. Gewoon omdat het ook weer geen passie is, en ik andere dingen beter bij mij vind passen dan kleding. Toch wil ik jullie graag meenemen naar mijn schoenenkast.

Deze schoenen vind ik ook heel mooi, maar helaas heb ze niet zo mooi op de foto gekregen als ze daadwerkelijk zijn. De lijken hier wat lomp en grof, maar dat zijn ze dus niet. Waar ik ze heb gekocht weet ik niet meer, maar ik sluit Schuurman Schoenen niet uit.

Deze schoenen heb ik al jaren, en stiekem ben ik een wel een beetje opzoek naar vervanging. Deze schoentjes zijn zo leuk, en dat smalle hakje maakt hem helemaal af. Waar ik deze gekocht heb weet ik niet meer, maar geen Schuurman Schoenen in ieder geval. Een donker schoenenwinkeltje in Hoogeveen, maar ik weet de naam niet meer.

Ik heb een gigantische kringloopafkeer. En dan ook een echte. Toch komen deze daar vandaan. 1 keer gedragen, €5,- dus vooruit. Ik vind ze ook echt heel leuk, en zou haast vergeten dat ze tweedehands zijn.. brr..

Nog een paar van Schuurman Schoenen, gekocht samen met een paar schoenen die ineens op wonderbaarlijke wijze zijn verdwenen. Super mooi vind ik ze. Een klein en smal hakje die de schoen helemaal afmaken, in combinatie met een supergave kleur.

Zoals je ziet ben ik vooral een meisje voor korte laarsjes met hakjes, en draag ik maar weinig sandalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *