In gesprek over: Leuke kerstcadeaus voor mannen

Nog iets meer dan een maand en het is echt Kerstmis. Tijd om de kerstcadeaus in te slaan dus!

In mijn ogen zijn de afgelopen maanden weer echt voorbij gevlogen. Zo vierde je de jaarwisseling, en zo is het alweer december. Ik weet dan ook van mezelf: wanneer het bijna december is, moet ik echt gaan opschieten met de kerstcadeaus inslaan. Voor je het weet is het namelijk al Eerste Kerstdag, en ben ik te laat. Omdat wij vrouwen eigenlijk niet zo heel moeilijk zijn (ook denken jullie mannen van wel), besloot ik dit artikel te wijden aan leuke kerstcadeaus voor mannen. Want ja, die zijn toch echt een stuk ingewikkelder om een leuk cadeau voor te kopen! Daarom ben ik eens in de Heineken Store ingedoken, en heb ik daar wat leuke spulletjes voor jullie uitgezocht.

Voor de reiziger is deze koffer echt een super leuk cadeau! Het is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens ontzettend praktisch om een koffer te krijgen. Zeker wanneer de desbetreffende persoon nog op wintersport gaat of misschien volgend jaar op vakantie wil. Deze koffer koop je na een flinke afprijzing nu voor 99 euro.

 

Welke man wil het nu niet? Een mancave! Een plek waar hij heerlijk ongestoord heel veel (Heineken) biertjes kan drinken, zonder vrouwen in de buurt. TV erbij, playstation aan, zakken chips open en genieten maar. Voor de gelukkige mannen die dit plekje hebben is dit echt een geweldig cadeau. En de mannen die het het niet hebben? Die maken hiermee ook een beetje een mancave van de woonkamer.

 

Voor feestjes, voor zaterdagen, voor ’s avonds. Eigenlijk voor altijd dus. Een praktisch, maar ontzettend leuk cadeau om te geven is deze Heineken-emmer. Een goede plek om je bier koud te houden, ook wanneer de koelkast al helemaal vol zit. Bovendien kun je dit ook makkelijk meeverhuizen naar je schuur, mancave, of waar ze dan ook met hun vrienden zitten.

 

Voor de mannen met een iPhone is dit natuurlijk het ideale cadeau om te geven. Hun telefoon beschermen, en dan ook nog eens met een Heinekenlogo, dat wil toch iedere (Heinekendrinkende) man? Voor 14,90 is dit een leuk, maar ook heel betaalbaar cadeau om te geven.

 

Tot slot: de Heineken-powerbank. Ik ben niet zo van de onzincadeaus, zoals je merkt aan dit lijstje, want ook dit is weer een uit de categorie “praktisch”. Een lege telefoon is een van de ergenissen waar de meesten van ons zich wel in kunnen herkennen, en het is dan ook heel fijn dat de oplossen voorhanden is. Deze powerbank neem je makkelijk mee voor onderweg, waardoor je tussendoor makkelijk je telefoon op kunt laden, zonder dat je ook daadwerkelijk een stopcontact nodig hebt. Hoe handig!

Denk je dat jouw man/vriend/broer/vader ook zo blij zult worden van deze cadeaus? Dan heb je geluk! Morgen is het namelijk Black Friday, wat betekent dat je heel veel korting krijgt. Klik hier (Heineken Black Friday) om met heel veel korting een leuk cadeau uit te zoeken! Btw, dit artikel is geschreven in samenwerking met Heineken (zoals je wellicht al gezien hebt), maar dit neemt helemaal niks weg van mijn mening. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *